Vendégbejegyzések és cikkek

Az iWebz365.hu lehetőséget kínál vendégposzt vagy cikk közzétételére. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy hírnevet építsünk helyi szinten Magyarországra fókuszáló webdomainünkkel. Ez a szolgáltatás ingyenes, azonban számos követelménynek meg kell felelnie.

Követelmények:

  • a cikk tartalmának legalább 500 szóból kell lennie, és informatív módon kell megírnia
  • a cikk hitelességének meg kell felelnie a Copyscape-nek (másolt cikkeket, pörgetési cikkeket NEM fogadunk el)
  • a cikk tartalma NEM kapcsolódhat szerencsejátékhoz, felnőtteknek szóló, gyógyszerészeti, gyűlöletkeltéshez vagy bármihez, ami Magyarországon illegálisnak vagy etikátlannak minősül.
  • a cikkben található külső linkek <<szponzorált>> – maximum 1 kimenő hivatkozás az író webhelyére
  • a cikk tartalmát a domain helyi nyelvén kell megírni – magyar
  • fenntartjuk a jogot arra, hogy a közzétett cikkben képeket vagy más cikkekre mutató hivatkozásokat módosítsunk.

Fenntartjuk a jogot, hogy kiválasszuk az iWebz365.hu-n megjelenő cikkeket, és eltávolítsuk azokat a bejegyzéseket, amelyekről úgy ítéljük meg, hogy nem felelnek meg a minőségünknek vagy a fenti követelményeknek.

Egyéb keresőoptimalizálási javaslatok

Tudjuk, hogy sokan szeretnének cikkeket közzétenni, hogy linkeket szerezzenek fő webhelyükre. Bár elfogadjuk a backlink felvételét, a rendszer Szponzoráltként lesz megjelölve. Ez továbbra is teremt némi SEO értéket, mivel ez továbbra is egy új domainről származó link, és segít a linkek sokféleségének megteremtésében a tulajdonos felé.

További SEO lehetőségek az Ön számára:

Tekintse meg a HowToSEO.Guide webhelyet a nagyszerű keresőoptimalizálási lehetőségek, például a vendégbejegyzések megtalálását segítő backlink eszközök listájáért. opciók és a linkek sokféleségének növelése, tartalmi eszközök a hiteles cikkek gyors írásához, valamint kutatási eszközök, amelyek célja a SERP-ek új kulcsszavakkal történő javítása.

Tippek a vendégek közzétételéhez

Ha nem biztos abban, hogyan közelítsen meg egy vendégblogolási lehetőséget, ismernie kell a piaci rést, és ismernie kell magát. Bár elsőre ijesztőnek tűnik, ez a folyamat valójában meglehetősen egyszerű. Számos forrás használható a célközönség megtalálására és az üzenet megcélzására. A siker legfontosabb tippje a hitelesség megőrzése. Ha nem tudja hitelesen közvetíteni üzenetét, akkor néhány változtatást kell végrehajtania.

Az első tipp az, hogy ne tegyen saját magáról szóló bejegyzéseket vendégeinek. Bár a szerző életrajzában megemlítheti cégét, bejegyzésének nagy része nem az Ön vállalkozásáról szólhat. Ha nem biztos benne, hogyan kell ezt tenni, használhat olyan eszközöket, mint a Digg és az Oktopus, hogy megkeresse a vendégbejegyzéseket elfogadó legnépszerűbb blogokat. Miután kiválasztotta a saját résének legmegfelelőbb blogot, elkezdheti írni a vendégbejegyzést. Miután megkezdte a beküldések fogadását, feltétlenül olvassa el a bejegyzéseit.

Miután kiválasztotta a megfelelő blogot vendégbejegyzéséhez, meg kell találnia, milyen az adott webhely közönsége. A vendégbejegyzésnek olyan témákat kell tartalmaznia, amelyek relevánsak lesznek a közönségük számára. A közösségi média platformok, például a Digg és az Oktopus használata segíthet megtalálni a legnépszerűbb blogbejegyzéseket az interneten. Ha ezekkel az információkkal rendelkezik, elkezdheti a tartalom bemutatását. Ne feledje, hogy a vendégbejegyzés célja a közönségük segítése, nem pedig a saját márkád.