Távolítsa el az URL-hivatkozó szolgáltatást

Ha egy másik webhelyre hivatkozik, és egy felhasználó rákattint arra, a másik oldal rendszergazdája az Analytics statisztikáiban láthatja, hogy a felhasználó honnan érkezett, vagy a hivatkozó webhelyet/domaint. Előfordulhatnak olyan esetek, amikor nem szeretné, hogy a másik webhely tudja, honnan érkezik a forgalom.

Miért kell elrejteni a hivatkozó webhelyet

Nem fogunk belemenni a hivatkozó webhely elrejtésének okaiba. Amikor létrehoztuk ezt a szolgáltatást, az volt az érvelésünk, hogy megvédjük leányvállalatainkat generáló oldalainkat partnereinkkel és a versenytársakkal szemben. Időbe telhet, hogy megtalálják azokat a réseket, amelyek potenciális ügyfeleket hozhatnak létre az affiliate marketingben, és az ilyen információkat védeni kell, hogy elkerüljék, hogy más hamarosan megismételje és versenyezzen Önnel. Ezért a hivatkozó webhely eltávolítása volt az egyik telepített megoldás.

Az alábbiakban bemutatott szolgáltatás gyorsan és ingyenesen használható!

Használat

A Hidererer szolgáltatás használata egyszerű az alábbi lépések végrehajtásával:

  1. másolja ki a következő linket: „http://iwebz365.hu/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. szerkessze a „http://www.mywebsite.com” részt a linkkel, amely arra a webhelyre mutat, amelyre hivatkozik, és nem szeretné, hogy hivatkozóként megjelenjen (ez lehet egy domain kezdőlapja vagy egy mélyhivatkozás/társult vállalkozás linkje; feltétlenül adja meg a http vagy a https kódot is)
  3. illessze be az újonnan formázott linket egy blogbejegyzésbe a webhelyén vagy más webhelyeken, és minden alkalommal, amikor valaki rákattint arra a linkre, átirányítja a kívánt linkre anélkül, hogy átvinné a hivatkozó webhely adatait.